Kövess minket

Hiphop

Tyga úgy érzi, megtört a karrierjét korábban lehúzó átok

Más néven: Kardashian átok.

Megosztva

Forrás: Billboard

Tyga ismét a toppon érzi magát. A kaliforniai rapper karrierjében volt egy kisebb-nagyobb hullámvölgy a Kylie Jennerrel való kapcsolata környékén, és egy jó ideig a szakítás után sem nagyon tudta összeszedni magát, a projektjei rendre megbuktak.

Aztán jött az Offsettel közös Taste, az eléggé hasonló Swish, és egy Iggy Azalea kollab, Tyga pedig újra erőre kapott. Ezt a nagy visszatérést mi is észrevettük, itt írtunk Tyga karrierjének feltámadásáról részletesen.

A rapper most a Billboardnak is mesélt a küzdelemről, melynek során két motto hajtotta, „ne hallgass senkire”, valamint „senkit se érdekel, tesó”. Hogy ezeket az okosságokat más szituációban mennyire lehet használni, nem tudjuk, de Tyga-nak bejött, ez a lényeg. Arról is megvan a véleménye, hogy érintette volna őt is a „Kardashian átok”-nak nevezett valami, azaz a pillanat, mikor egy férfi művész, zenész, sportoló, stb. kapcsolatba kerül a celebcsalád valamelyik tagjával, majd a karrierje lejtmenetet vesz. „Mindenki, aki korábban kételkedett bennem, vagy visszahúzott, esetleg gátolni próbált a színfalak mögött, negatív energiákat terjesztett…bárki, aki megpróbált elátkozni, már nem számítanak, mivel megtört az átok„.

Tyga nemrég két új dallal is jelentkezett, a Dip és a Swap Meet természetesen kedvenc témájáról, a nőkről szólnak.

[vembed youtube=”o7cbzo-ld1I” ]
[vembed youtube=”-DFBcS3bQQ0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés