Kövess minket

Hiphop

Tyler nem léphet be Angliába!

Tyler, The Creator, az Odd Future kiadó feje nem kívánatos személy a Brit-szigeteken. Legalábbis ezt az infót osztotta meg egy Twitter bejegyzésében, amit menedzsere Christian Clancy is megerősített.

Megosztva

tylerFotó: Getty / Europress

Miről is van szó? Tyler, a múlt héten négy koncertet mondott le Angliában és Írországban, amire az angliai állambiztonsági szervek kötelezték. A konzervatív briteknél a rapper, 2010-es Bastard és a 2011-es Goblin album verte ki a biztosítékot. Szerintük az album rendkívül erőszakos és homofób, ami rossz példa a fiatalok előtt.

“Rossz hatással vagyok a fiatalokra, ezért a következő, 3-5 évig terjedő időszakban nem léphetek az Egyesült Királyság területére. Bár nyolc hete is jártam ott…” – mondta Tyler.

Menedzsere azt is hozzátette, hogy szinte terroristának nevezik a Los-Angeles-i rappert, aki a melegek ellen uszít és erőszakos cselekedetekre bátorítja az embereket. Azt azért odaszúrta, hogy a kitiltás ellenére az elmúlt időszakban több, mint húsz alkalommal megfordultak Angliában.

Az angliai és írországi bulikon kívül, ausztráliai koncertjeit is törölték Tyler-nek, eddig nem tisztázott okok miatt.

Tyler nem biztos, hogy kesereg emiatt, az idei évben többször “fenyegetőzött” azzal, hogy felhagy a zenéléssel, mert már nem élvezi és filmeket, videókat akar forgatni.

Lelke rajta.

(hiphopdx.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés