Kövess minket

Film

Tyler Perry halloween-komédiáját nem tudják überelni

Még Tom Hanks Infernója sem tudja megelőzni a vígjátékot, amely őrzi vezető helyét az észak-amerikai mozikban.

Megosztva

[vembed youtube=”G9-VHtJvPNs” ]
A Boo! A Madea Halloween című horrorvígjáték, melyet Perry írt, rendezett, valamint társproducere és egyben főszereplője is, második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozikban, ezen a hétvégén 16,7 millió dollárért (4,7 milliárd forint) váltottak rá jegyet – tudósított a BBC hírportálja.

A Dan Brown azonos című novellájából készített Inferno csalódást okozott az észak-amerikai bemutató hétvégéjén, mindössze 15 millió dollárt hozott. A filmet, melyet részben Budapesten forgattak, Magyarországon már október közepétől játsszák.

A Da Vinci-kód előző epizódja, az Angyalok és démonok debütálása lényegesen jobb eredménnyel járt, 46,1 millió dollárt hozott 2009-ben. A filmet készítő Sony Pictures egy vezetője szerint a pénztári bukás oka részben az lehetett, hogy a hétvégén két jelentős baseball-meccset is játszottak az Egyesült Államokban, amelyet rengetegen néztek meg a tévében.

Péntek este a Chicago Cubs és a Cleveland Indians összecsapása 19,4 millió amerikait szegezett a képernyők elé, a szombat esti mérkőzést 15,1 millióan látták.

Tom Cruise Jack Reacher: Nincs visszaút című akciófilmje egy hellyel visszacsúszott a toplistán, ezen a hétvégén 9,6 millió dollárt hozott, ezzel harmadik lett, a Ouija: A gonosz eredete című kis költségvetésű horror kettővel került lejjebb 7,1 milliós bevételével, ez az ötödik helyhez volt elegendő.

Ben Affleck A könyvelő című akciókrimije stabilan tartja negyedik helyét a hétvégi 8,5 millió dolláros jegyárbevétellel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés