Kövess minket

Hiphop

Tyler, The Creator: egy csomóan elfelejtették, hogy rapper vagyok

Megosztva

Tyler, The Creator él-hal a rap zenéért, még ha ezt a közönség kezdte is kicsit elfelejtetni.

Az MC-t a vasárnapi BET Awardson csípte el a Billboard egy kis beszélgetésre, melynek során kifejtette, hogy úgy érzi, mostanában az emberek mintha egyre kevésbé tekintettek volna rá rapperként. “Hihetetlenül imádom a rap zenét. Lil Wayne “The Dedication”-je, és a Clipse “We Got It For Cheap”-je formálta anno a személyiségemet. Szerintem egy csomóan elfelejtették, hogy én egy rapper vagyok, mivel sokrétű előadó vagyok. Muszáj volt emlékeztetnem mindenkit, hogy ne dőljetek be a parókának, velem nem lehet szórakozni” – mondta Tyler.

Tyler itt egyértelműen a 2019-es, Igor című Grammy-díjat érő albumára gondolt, melyben kicsit eltért a tipikus hiphop formulától, most viszont a Call Me If You Get Lost“-tal visszatalált úgymond a “gyökereihez”. Furamód az Igor-t pont a Rap kategóriában díjazták anno, amit Tyler szóvá is tett, szerinte a Grammy nem képes árnyaltan kezelni egyes stílusokat, és ha valaki rapperként indítja a karrierjét, és pláne ha fekete, akkor onnantól örökké a Rap/Urbánus kategóriába sorolják, hiába készít egy stílusokon átívelő lemezt, mint amilyen mondjuk az Igor is volt.

Emberünk kiemelte, hogy nagyon tetszik neki a rap detroiti vonala is, mely szcénából 42 Dugg szerepel is az új lemezén. “A detroiti arcok nagyon különlegesek. Ahogy 42 Dugg, vagy épp Babyface Ray megfogalmazzák a gondolataikat, egyszerűen érződik rajtuk, hogy igazi stricik mellett nőttek fel. Nagyon érdekes világ, imádom” – tette hozzá.

Tyler új albumát itt lehet meghallgatni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés