Kövess minket

Hiphop

Tyler, the Creator elmesélte, miért utasította vissza anno a JAY-Z kiadójához való szerződés lehetőségét

Megosztva

Tyler, The Creator anno visszautasította a lehetőséget, hogy JAY-Z, vagy épp Diddy kiadójához szerződjön. A rapper erről DJ Drama új Gangsta Grillz podcastjében beszélt nemrégiben. Tyler elmondta, hogy a karrierje elején volt, mikor a brooklyni raplegenda megpróbált neki szerződést ajánlani, miközben Los Angeles-i otthonában épp tacót ettek. Tyler visszautasította az ajánlatot, ahogy Diddy ajánlatát is, mert egyedüli kreatív kontrollt akart a vállalkozásai felett.

Meghívott minket az egyik Los Angeles-i otthonába, tacót ettünk, majd le akart minket szerződtetni. Én meg azt mondtam: ‘Ember, király vagy, de nem” – mondta Tyler természetesen nem királyi többest használva, hanem az Odd Future-re utalva.

Majd így folytatta: „Ő, Puff… egy csomó ember érdeklődött… Nem is tudom, én magamnál akarom a kreatív irányítás lehetőségét, hogy mindent én csinálok„.

Tyler végül okosan döntött, hisz így ő mutathatta be az Odd Future-t a világnak, és elindította saját valamint a csapat több tagjának a karrierjét.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés