Kövess minket

Hiphop

Tyler, The Creator szerint a hangja miatt nem játsszák a rádiók a számait

Gyűlöli a hangszínét.

Megosztva

Forrás:

Érdekes kérdést feszegetett Tyler, The Creator egy tegnapi, a GQ magazinban megjelent interjúban. Ebben az Odd Future alfája és omegája arról beszél, hogy szerinte a meglehetősen egyedi hangszíne miatt nem, vagy csak elvétve játsszák a rádiók a számait.

„Egyszerűen utálom a hangomat. Van egy teóriám – nem túlzottan kiforrott ugyan, de szerintem vannak olyan előadók, akik pontosan olyan hangfekvéssel rendelkeznek, ami eladhatóvá teszi őket a mainstream rádióadásokban” – kezdett bele a már-már tudományos fejtegetésbe Tyler, majd bővebben kifejtette mire gondol hangügyileg.

„Manapság az olyan előadók a menők, mint Drake, Jay-Z, vagy Kendrick Lamar. Mert kellemes hangjuk van. Nem túl magas, illetve nem is túl éles. Valamint nem is mély, nem karcos”.

A rapper elmondta, már régóta foglalkoztatja a téma, sőt, szeretné végre megfejteni melyik hangszín a legjobb fülnek, de egyelőre még nem sikerült rájönnie.

Azt már tudjuk, hogy az övé tuti nem, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindenki másképpen hallja a saját hangját. Még a legnagyobb zenészek között is többen vannak, akik képtelenek visszahallgatni a stúdióban rögzített friss szerzeményeiket, mert a felvételen egyáltalán nem úgy szólnak, mint a „fejükben”.

[vembed youtube=”jQNazsWnQKU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés