Kövess minket

Hiphop

Tyler, The Creator szerint a mai légkörben már nem működne az Odd Future

Megosztva

Tyler, The Creator úgy gondolja, hogy sem ő, sem az Odd Future nem lenne sikeres, ha most kéne elindítaniuk a karrierjüket. A rapper szerint a mai légkörbe egyszerűen nem férne bele az a polgárpukkasztó imidzs, amit a kollektívával akkor képviseltek.

Tyler a Hot 97 stúdiójában kapta meg a kérdést, miszerint ma is befuthatnának-e hasonló sikert az Odd Future-rel. „Oh, biztos, hogy nem! Egy olyan időszakban törtünk fel, mikor még lehettél egy kicsit őrült. Viselkedhettél gyerekesen, és hibázhattál. A szatirikus hangnem is meg volt engendve, és beszélhettél olyan emberekkel, akikkel nem értettél egyet mindenben. Jelenleg őrület van. Pont ezen gondolkodtam mostanában, hogy mennyi mindent csináltam tíz év alatt, és mi lett volna, ha kicsinálnak 2011 környékén, és nem engedik, hogy továbbmenjek?” – válaszolta Tyler.

A beszélgetés ezután a tágabb értelembe vett „cancel culture”-re terelődött, amiről szintén meg volt Tyler véleménye.

„Szerintem egy csomó embert nem is érdeklik igazán azok a témák, amik miatt panaszkodnak. Én leszarom, hogy másoknak mi bajuk van, mivel van saját életem. Jól érzem magam, hogy önzően magammal és a dolgaimmal foglalkozok. Néha úgy érzem, több embernek kéne önzőnek lennie, és nem hazudozva úgy tenniük, mintha érdekelné őket bizonyos témák. Nincs más dolgod? Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, de sokan csak kamuból háborodnak fel.” Alább a teljes interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés