Kövess minket

Hiphop

Tyler The Creator tizenöt évesen egy sráccal járt – vallotta be egy interjúban

Meleg? Nem meleg? Meleg? Nem meleg?

Megosztva

Forrás:

Újabb fejezetéhez érkezett a Tyler The Creator szexuális irányultságát firtató saga. A rapper legfrissebb, Flower Boy című lemezén több számban is hallhatunk utalásokat arra vonatkozóan, hogy Tyler meleg, vagy legalábbis biszexuális. Ezen sorok persze a legkülönbözőbb reakciókat váltották ki a hallgatókból, és a találgatások is folytatódtak tovább egyre vadabb és vadabb formában.

Az Odd Future esze viszont az album megjelenése óta nem beszélt a hálószobatitkairól, ami, szerény véleményünk szerint, egyébként sem lenne kötelessége neki. Egészen eddig játszott csendkirályt, ugyanis a hét elején ismét felkavarta az állóvizet egy rádióinterjú alkalmával, amiben azt ecsetelte, hogy 15 évesen egy sráccal járt.

„Tizenöt évesen egy fiúval jártam. Ha én nem vagyok szabad gondolkodású ember, akkor nem tudom ki az…” – mondta a Know Wave’s Koopz Tunes élő adásában.

Ezt akár egy teljes coming outnak is lehetne venni, de természetesen Tylerről van szó, szóval hát persze hogy nem tiszta, hogy trollkodik-e. Pár órával később azt írta Twitterjén: „Csak egy szófordulat volt, hogy jobban megértsék miről beszélek, mikor a szabad gondolkodást említem, szingli voltam 15 évesen, haha„.

[twitter]https://twitter.com/tylerthecreator/status/897943857488252929[/twitter]

De lépjünk is tovább ezen a pár soron, hiszen mondott még érdekes dolgokat a riport alatt. Például megtudhattuk, hogy jelenleg 2 Chainz a kedvenc rappere. Továbbá hódolatát fejezte ki az unalmában milliós járgányokat vásárolgató Pharrell-nek, akit egy érdekes fekete srácnak tart, leginkább fura szokásai miatt. És ezt pont Tyler mondja?! De említette azt is, hogy idén valószínűleg nem turnézik majd.

A műsor végén volt még egy laza freestyle is, aztán mindenki szépen elment aludni az ágyába. Bár, hogy ki-ki mellé feküdt be, arról mit sem tudunk.

[vembed soundcloud=”337993513″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés