Kövess minket

Stílus

Tyler, the Creator új monstrum-lépőjével bizonyítja, hogy a bumszli papacipőknek továbbra is van létjogosultsága

Megosztva

Forrás:

 Tyler, the Creator karrierjének hajnalán leginkább a Vans-szel kollaborált, ha cipőkről volt szó, 2017-ben viszont váltott, és megalkotta az első saját Converse modelljét, onnantól pedig nem volt megállás, a különféle árnyalatú, anyagú, talpú Golf le Fleur sneakerek özönleni kezdtek. Jöttek a fluoreszkáló, szivárványos és bársonyból készült verziók, az újabbnál újabb kombinációk (köztük egy szőrös Grincses is), a zenész-tervező viszont csak két modellen, nevezetesen a One Staron és a Chuck 70-n kísérletezett, egészen mostanáig. 

A napokban kiderült ugyanis, hogy közeledik egy új Tyler-Converse, ami az eddig látottakhoz képest sokkal bátrabb külsejű és sokkal masszívabb formájú, nem mellesleg egy teljesen új, eddig nem látott cipő, ellentétben az imént említett kettővel.

A GIANNO névre hallgató lépő az elmúlt pár évben felfutott, a divat világát elsöprő erővel letaroló, általunk is bemutatott, chunky, avagy bumszli apa-/papacipő trendet követi, elég ha ránézünk a vonalvezetésre és az erős talprészre, na meg az elnagyolt formákra. A Gianno pár régi buszmli deszkás cipő (DVS, Globe, Osiris), néhány hegymászáshoz kreált Quechua túrabakancs és egy-két ortopédcipőkre emlékeztető Skechers ügyes keveréke három eltérő színállásban, amelyek közül kétség kívül a bézs-barnás a legszebb. Eszünkbe juthat egyébként róluk A$AP Rocky tavaly bemutatott Under Armour cipője is, ami majdhogynem teljesen az Osiris régi, ikonikus skate shoe-jának, a D3-nek a koppintása volt.

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

 „Egy, a Converse öröksége előtt fejet hajtó dizájnnyelvet dolgoztunk ki Tyler számára.” – mondta a kollabról a cipőmárkának dolgozó Matt Sleep. „A cél az volt, hogy alkossunk valami kortársat és frisset, valami olyasmit, amiről elsőre ránézésre nem feltétlenül tudnád megmondani, hogy Converse.”

„A cipő egyszerre stílusos és funkcionális: a csúszásgátlóval ellátott talpának hála mindenféle körülmény közt megállja a helyét, legyen szó túrázásról, vagy épp BMX-ezésről.” – tette hozzá a szintén Converse-munkatárs Amy Rauner, aki nyilatkozatában Tyler egyik közismert szenvedélyére, a biciklizésre is utalt. 

[instagram]B4ncOjCn-UZ[/instagram] Mint tegnap kiderült, Tyler időközben egy új Chuck 70-t is megálmodott: a szimplán csak Chenille-ként hivatkozott pasztelpink magas szárú arculatát és megjelenését tekintve nem annyira újító, mint a Gianno, de kétség kívül nagyon szépen mutat a szőrös-babakék Golf le Fleur-és virág mintával az oldalán. 

A Giannót és a Chenille Chuck 70-est Tyler november 9-10-én tartott saját fesztiválján, a Camp Flog Gnaw-on lehet/lehetett beszerezni, a darabok világszerte hétfőn, azaz holnap jelennek meg online és a Golf Wang üzleteiben, vagy olyan kijelölt retailereknél, mint például a Sneakernstuff.

Az áruk az információk szerint egységesen 120 dollár, vagyis megközelítőleg 36 ezer forint lesz majd. 

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

Forrás: Converse

(Nike News)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés