Kövess minket

Hiphop

Tyler, The Creator utálja a „top 5 legjobb rapper” listákat

Megosztva

Nehezen telik úgy el hét, hogy valamelyik amerikai rapper nem kapná meg a kérdést egy interjúban, hogy kit tart a top 5, esetleg top 10 legjobb rappernek a szcénában. Ezeknek persze több változata is van, valamikor élő, valamikor „valaha élt” rapperekre kérdeznek rá, de a végeredmény sokszor elég hasonló, nem ritka, hogy 2Pac, Biggie, JAY-Z nevei köszönnek vissza ezekben a listákban. Tyler, The Creator most a Rap Radarnak fejtette ki, hogy részéről iszonyat utálja az ilyen objektívnak kikiáltott listázást, mivel szerinte ez a tömegízlés papagájkodására szolgál csak.

Tudod, mi idegesít engem? Amikor az emberek azt mondják, hogy ‘Ez az én top ötösöm’, és az emberek vitatkoznak rajta. Vannak 17 évesek, akik azt mondják: ‘Igen, haver, a ‘Ready To Die’ és az ‘Enter The Wu-Tang’ ott van a tíz legjobb album között. Ez performatív. Ismétlem, lehet, hogy néhány embernek igaza van, de … itt van YoungBoy és a Baby, és mégis ez a kedvenc albumod?” – mondta Tyler, kihangsúlyozva, hogy szerinte több szubjektív ízléseket tükröző listára lenne szükség, mert az mond is valamit az összeállítóról.

Azt mond el, hogy mi a te igazi kedvenced. Szarok arra, hogy ki objektíven nézve a legjobb rapper. A kölykök az én lemezeimmel is ezt csinálják, rangsorolják őket, majd kikérik mások véleményét a listájukról. Mit érdekel téged, hogy mások mit gondolnak arról, amit te jónak érzel?” – taglalta, majd megemlítette, hogy Jamiroquai a kedvenc bandája, de nem hasonlítgatja máshoz a bandát, csak ezt szereti hallgatni otthon és a kocsiban és kész.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés