Kövess minket

Hiphop

Tyler, The Creatort frusztrálja, hogy az Odd Future-t anno a Wu Tang Clanhoz hasonlították

Ő nem látja a hasonlóságot, és felszínesnek tartja a párhuzamot.

Megosztva

Forrás:

Tyler, the Creator nemrég Funkmaster Flex Hot 97 rádióműsorában járt, ahol különböző témákról beszélgettek, és persze a kötelező freestyle sem maradt ki.

A diskurzus során többek között feljött, hogy Tyler korábbi kollektíváját, az Odd Future-t a kezdetekkor állandóan a Wu-Tang Clanhoz hasonlították a médiában, és őt ez kifejezetten frusztrálta. „Volt rátok bármilyen hatással a Wu-Tang?” – adta meg az alaphangot Flex, mire Tyler kifejtette, hogy full nem, és elege van a hasonló kérdésekből. „Minden tiszteletem az övék, de gyűlöltem, hogy mikor kezdtünk betörni, mindenki hozzájuk hasonlított minket. Azért utálom ezt, mert ez egy nagyon felszínes hasonlítgatás.” Tyler szerint a két kollektíve totálisan más. „Nézd meg, hogy ők mit csinálnak, mi teljesen másban vagyunk.” A rapper azt is felhozta, hogy a Clan nem volt ott gyerekkora meghatározó zenéi közt. „2 éves voltam, mikor kijött a Enter the Wu-Tang (36 Chambers), és az anyám se ezt hallgatta otthon.”

[vembed youtube=”gz1DBeX4fGA” ]Flex válaszában azzal érvelt, hogy szerinte azért hasonlították össze kezdetben a két csapatot, mert a Clan a karrierje elején nem milliós példányokat adott el a lemezeiből és nem lehetett tudni, hogy ennyire meghatározó lesz a csapat és a tagok munkássága, és ez az Odd Future-re is igaz. Érdemes hozzátenni, hogy Flex jó öreg hater OG révén az elején kifejezetten kritizálta a feltörekvő kollektívát.

A két társaság hasonlítgatását Method Man is lereagálta anno egy 2011-es interjúban, ő akkor arról beszélt, hogy a média mindig ezt csinálja, muszáj mindig összemerniük két sikeres dolgot, és ha ő az Odd Future helyében lenne, nem örülne ennek.

Az interjú egy másik pontján Eminemre terelődött a szó, ezzel kapcsolatban is voltak meglátásai a kaliforniai rappernek. Mint elmondta, ő nagyon bírta a 2009-es Relapse lemezt, hiába volt rossz visszhangja. Szerinte szomorú, hogy Eminem láthatóan a poppos irányba vitte volna tovább a karrierjét, de a fanok mindig visszahúzzák, mert nekik a „régi Em” kell, a „Marshall Mathers LP éra Eminem”, ő pedig egy idő után beadta a derekát és visszament ahhoz a hangzáshoz. „Csak lépj tovább és csináld azt, amit igazán szeretnél” – tanácsolta Tyler.

Végül érdemes egy-két szót ejteni az 1 óra környékén induló freestyle-ról is, melyben az örök troll Tyler kicsit flörtöl Flex-szel és arról rappel, hogy azt hitte randizni fogok, helyette itt kell nyomnia a freestyle-t. Hát lol, sose változz meg Tyler.

(Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés