Kövess minket

Film

Üdv újra, Hopper! – izgalmas előzetes futott be a Stranger Things negyedik évadához

Nagy, ugyanakkor nem meglepő visszatérés.

Megosztva

A cikk spoilereket tartalmaz, tehát aki még nem látta a Stranger Things 3. szériáját, az ne olvasson tovább.

Amióta lement a Netflixes Stranger Things harmadik évada, az foglalkoztatja a nézőket, hogy a David Harbour által alakított Hopper, az Elevent már-már apukájaként nevelgető komor, mégis csupaszív seriff tényleg elhunyt-e. A történet szerint a karaktert a Demagorgonnal való harc közben bedarálja egy meghibásodott gépezet, azonban a széria zárlata ad egy kis reményt, ebben ugyanis látható, hogy az új ellenségnek beállított szovjeteknél, – akik szintén Upside Downban kutakodnak – van egy amerikai rab is.

Ez alapján szinte mindenkinek egyértelmű volt, hogy Hopperről lehet szó, a nézői elképzelések pedig most be is igazolódtak, miután a sikersorozat YouTube csatornájára új teasert dobtak ki a jövőben érkező negyedik évadhoz. Az erősen spoilerveszélyes kedvcsinálóban – ami az ikonikus James Bond-film alapján az „Oroszországból szeretettel…” címet viseli – egy fagyos kamcsatkai munkatábort láthatunk, ahol szigorú orosz katonák felügyelete alatt dolgoznak a rabok, akik soraiban bizony ott van a most már kopaszra nyírt hawkinsi seriff is. 

Forrás: Netflix

Így világossá vált, hogy a készítők a harmadik évadba behozott – sokak lehet inkább a „beerőszakolt” kifejezést használnák itt – néha kicsit erőltetettnek érezhető orosz szálat fogják kibontani. Ahogy azt az Index is írja, ezt a Stranger Thingset alkotó Duffer testvérpár is megerősítette azóta egy közleményben, akik hozzátették, hogy a negyedik lesz a legnagyobb és legijesztőbb évad mind közül, ami a teasert elnézve nem lehetetlen.

A Stranger Things új évadának egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, egyes információk szerint valamikor 2020 decemberében, esetleg 2021 januárjában startol.

Íme, az emlegetett teaser: [vembed youtube=”oB2GYwbIAlM” ]

(Port)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés