Kövess minket

Zene

Úgy bepörgött egy osztrák rádiós DJ, hogy egymás után 24-szer játszotta le mindenki “kedvencét” a Last Christmast

Az idei Karácsony egyik legviccesebb története következik a szomszédból!

Megosztva

Hatalmas felháborodást váltott ki egy osztrák regionális rádió hallgatói körében, hogy az adó egy lemezlovasa egymás után 24-szer játszotta le a Wham! nevű angol együttes Last Christmas című számát, az 1980-as évek egyik kultikus dalát, amely azonban napjainkban már eléggé megosztja a közönséget – főleg ilyen mennyiségben.

Joe Kohlhofer, az Antenne Kärnten dj-je szó szerint elbarikádozta magát a stúdióban a maratoni Utolsó karácsonyra, amellyel őrületbe kergette a rádió hallgatóit. Egy idő után égni kezdtek a telefonok a karintiai rádió szerkesztőségében, de a bekattant lemezlovas csak akkor dobta be a törülközőt – két órányi Last Christmas után -, amikor a saját lánya telefonált be, a többi hallgató nevében is kérlelve a férfit, hogy hagyja abba.

Timm Bodner, az adó főnöke “alapjában viccesnek” nevezte a Wham!-féle karácsonyi dal nonstop sugárzását, de közölte, hogy a cselekmény nem maradhat “büntetlen”, vezeklésként szenteste és szilveszterkor is Kohlhofernak kell a mikrofonnál és a keverőpultnál ülnie. Természetesen a hallgatók nem kis örömére…

Az osztrák média szerint a lemezlovas teljesítménye bekerülhet a Guinness Világrekordok közé, mert a szóban forgó karácsonyi dalt korábban csak 19-szer játszotta le egymás után valaki.

[vembed youtube=”E8gmARGvPlI” ]

(MTI nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük