Kövess minket

Bulvár

Úgy szétoltotta Jonah Hill-t egy francia tévés, mintha csak az egyik filmjében lett volna

Erre a színész lemondta az összes többi francia médiaszereplését.

Megosztva

Jonah Hill a War Dogs (nem írtunk róla kritikát, de amúgy: meh… 6/10-ből) című új filmjének népszerűsítésére utazott Franciaországba, a film másik főszereplőjével Miles Teller-el, de elég hamar vége szakadt a promózásnak egy poénkodó műsorvezető miatt.

A színészpáros a Le Grand Journal nevű műsor vendége volt, az egyik műsorvezető, Ornella Fleury pedig azon kezdett el poénkodni, hogy mennyire odavan Jonah-ért. Külön kiemelte, hogy az győzte meg igazán arról, hogy ő álmai pasija, mikor látta a This Is The End című filmjében, hogy megkúrja egy démon.

Jonah nem fogadta túlságosan pozitívan a gúnyolódást, sértődötten visszaszólt, hogy „Hallom téged is gyakran megkúrnak” – igaz a valamivel visszafogottabb „szodómia” szót használta.

De Ornella őszintén nevetett egyet a visszaválaszon és folytatta az oltást. Elmesélte (igaz hozzátette, hogy csak poénkodik) a tökéletes együtt töltött éjszakájukat Jonah-val, ami abból állna, hogy jókat nevetnek együtt, majd áthívná Brad Pitt-et és DiCaprio-t és akkor Jonah már le is léphet. A színész persze nem vette túl jó néven az alázást, itt például úgy néz ki, mint akinek vietnami flashbackben jönnek vissza a középiskolai basztatások emlékei:

Az sem javított túl sokat a helyzeten, hogy utána lesajnálóan „awww„-zni kezdett a többi műsorvezető. Jonah még visszaszólt egy jó kis szexista dumával, amiben megköszönte, hogy elhívták a műsorba csak azért, hogy egy időjárásjelentő szétoltsa. Ornella ezen is nevetett, szóval kínos egy szituáció volt az biztos, de Jonah annyira kiakadt, hogy az összes többi francia médiaszereplését lemondta.

[vembed youtube=”Y90cC4qPgq4″ ]Ornella végül egy közleményben kért elnézést a színésztől, amiben leírta, hogy

Annyira szereti a filmjeit, hogy már kicsit úgy érezte, mintha megismerkedésük előtt haverok lennének, pedig nem azok és így aztán a haveri oltogatás sem megengedett.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Jonah még mindig durcizik e, vagy már megbocsájtott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés