Kövess minket

Zene

Úgy tűnik, André 3000 nagyon jól van, olyannyira, hogy szabadidejében a reptéren furulyázgat

Megosztva

Forrás: WSB-TV

A 44. szülinapját nemrég ünneplő André 3000 eléggé el van tűnve. Utoljára Anderson .Paak Ventura-és James Blake Assume Form című albumára dobott egy-egy emlékezetes verzét, azelőtt pedig az elhunyt édesanyjának címzett Look Ma No Hands címet viselő EP-n hallatott magáról 2018-ban.

Az egykori Outkast mc, aki profi multiinstrumentalista hírében áll, már az imént említett bensőséges középlemezen is a basszusklarinétot választotta rappelés vagy éneklés helyett, és nagyon úgy tűnik, hogy a mai napig jó viszonyt ápol a fúvós hangszerekkel. Legalább is erre következtethetünk abból az Antonia Cereijido által megosztott pénteki posztból, amiből kiderül, hogy André 3000 pénteki kiruccanás címén elugrott a Los Angeles-i nemzetközi repülőtérre (LAX), sétálgatott, és mialatt a gépére várt, 

40 percen át játszott egy furulyán.

Az újságíróként és az NPR Latino Usa című rádióműsorának producereként tevékenykedő Cereijido épp a reptér egyik termináljában várakozott, amikor megpillantotta a furulyázó tagot. Habár hihetetlennek tűnt, Antonia első pillantásra azt gondolta, az atlantai születésű legenda jammel a távolban, majd hamar bebizonyosodott, hogy a nő nem tévedett. 

„Láttam egy férfit a terminálban járkálva, aki egy furulyán játszott vagy 40 percen keresztül. Majd elvesztettem az eszem, mert azt hittem, hogy André 3000 az. Aztán kiderült, hogy ő TÉNYLEG André volt.” – írta ujjongó Twitter bejegyzésében az újságíró-producer, aki természetesen lőtt egy közös képet, és témázgatni is tudott az előadóval. 

[twitter]https://twitter.com/antoniacere/status/1139641638773329922[/twitter]

„Nyilván semmi érdekeset nem voltam képes neki mondani.” – írta Antonia az ismerősének egy másik tweetben. „Beszélhettem volna arról, hogy mennyire király a verzéje a Solo-ban, vagy mondjuk elújságolhattam volna, hogy az anyukám egyszer azt álmodta, hogy André megtanította a családunknak a Hey Ya-táncot, amivel kábé teljesült számunkra az amerikai álom. NA MINDEGY, AZÉRT NEM BÁNTAM MEG.” [twitter]https://twitter.com/mitrasaurus/status/1139641924082700289[/twitter]
A nő ki is rakta a képeket, majd felszállt ugyanarra a New Yorkba tartó gépre, amire André, landolás után pedig meglepődve konstatálta, hogy a tweetje 68 ezer kedvelést kapott alig pár óra leforgása alatt. Tartva attól, hogy a rapper rossz néven veheti azt, hogy közzétette a találkát és ekkora figyelmet generált, Antonia ismét odament a zenészhez, aki mint a CNN beszámolójából kiderül, egyből felismerte Cereijidót és nagyon kedvesen reagálta le az egészet. 

De nem Antonia volt az egyetlen, akinek sikerült találkoznia Andréval, egy Fernando Tomas Lauer nevű utas is képet osztott meg a rapperrel, amin jól látszik az a gigantikus hangszer, amivel emberünk 40 percen át zenélt. Hiába írta már eredeti bejegyzésében Cereijido, többen kifogásolták, hogy az bizony nem is egy furulya. Az NPR-producer hamar tisztázta a dolgot. [instagram]BytFQChnz0A[/instagram] [twitter]https://twitter.com/antoniacere/status/1139947783979438080[/twitter]

„Azoknak, akik kételkedtek: direkt megkérdeztem, és ez egy úgynevezett dupla furulya. Most beszéltem telefonon Guillermo Martinezzel, aki André gyönyörű hangszerét készítette. Ő és a cége egyszerre tartják életben a zenét és az egykori bennszülött amerikai törzsek >>kultúráját<<.” (Guillermo Martinez maja-inka-indiai és egyéb hangszerekkel teli weboldala egyébként itt tekinthető meg)

A Twitteren és az interneten nyilvánvalóan tovább söpört a sztori: a 3 Stacks furuyás-stuntját megörökítő poszt ma reggelre az első helyre került a Twitter-trendingben, és a cikk írásának pillanatában épp több mint 370 ezer kedvelésnél és 48 ezer megosztásnál jár.

(XXL / CNN)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük