Kövess minket

Hiphop

Úgy tűnik megvan Eminem új albumának a címe, de a kiderüléséhez vezető történet sokkal izgalmasabb

Kamureklámmal húzzák a rajongók agyát.

Megosztva

Forrás:

A pletykák szerint Eminem akár már a novemberi hónapban megjelentetheti következő, sorban kilencedik stúdióalbumát, melyről eddig sajnos igen kevés információ áll a rendelkezésünkre. Azt tudni véljük, hogy Dr. Dre és lehet 2 Chainz is szerepet kapott a lemezen, de hivatalosan semmi sincs megerősítve, még az album címét is titkolják, vagyis már csak titkolták.

Történt ugyanis, hogy a rapper menedzsere Paul Rosenberg lefotózta a pénteken megjelenő új Yelawolf lemezt, a Trial by Fire-t, mely ugye a Shady Records gondozásában kerül forgalomba. A leírásba azt írta: „Nézzétek csak mi érkezett ma a Shady irodába! Yelawolf Trial By Fire lemeze most pénteken jelenik meg, 10/27! #cdbaby„, miközben a kezében tartott CD fölött egy hatalmas, gyógyszerreklámnak tűnő hirdetés volt látható. 

[instagram]BarzJBNnFOG[/instagram]Sasszemű Eminem rajongók azonnal kiszúrták, hogy a szóban forgó hirdetésen a „Revival” (Újjáéledés) szóban a rapper logójához hasonlóan fordított E betű szerepel, a gyógyszer weboldala pedig egy egyértelmű kamuoldal. 

Habár külsőre valóban egy unalmas vitaminreklámnak tűnhet a Revival, az oldalon több utalást is elrejtettek a rapper munkásságára. Az egyik legszembeötlőbb az oldal alján lévő szöveg, melyben a tipik „A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!” szöveg mellé egy „I need a doctort” is odabiggyesztettek, mely félreérthetetlen kikacsintás Em és Dre egyik közös számára. A kamugyógyszer mellé kamubetegség is dukál, a Revival elvileg a Atrox Rithimust gyógyítja, mely természetesen szintén nem létezik, hiába beszélnek a lenti videóban színészek arról, hogy végre kigyógyultak belőle. 

[vembed youtube=”EouqqyJteP4″ ]Eminem tehát az új JAY-Z albumhoz hasonlóan, rejtélyes reklámokkal próbálja promózni az új cumóját, melynek Revival a címe. A hirdetési felületeket november 17-ig bérelték ki, így van esély rá, hogy ezen a napon meg is jelenik a lemez.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés