Kövess minket

Elektronikus

Úgy volt, hogy feloszlik a Die Antwoord, de mint kiderült mégsem, viszont itt egy új szám

Közben azért jön egy lemez és egy film is.

Megosztva

[FRISSÍTÉS: Yo Landi Visser egy Insta posztban azt állítja, hogy a kanadai újság, ahol lehozták azt, hogy feloszlanak kiforgatták Ninja szavait és ezzel azt a hatást keltették, hogy ők feloszlanak, miközben nem is. Szóval mindenki nyugodjon meg, és alább az eredeti cikk.]

Az őrült klipjeikről, zenéikről, koncertjeikről és kinézetükről ismert Die Antwoord-ék egy év múlva befejezik a közös zenélést – erről a duó rappere Ninja beszélt a kanadai Exclaim magazinnak. Ninja azt állítja még egy év van a projektben, azaz 2017 szeptemberében befejezik, azt viszont nem fejtette ki, hogy utána mihez fognak kezdeni, külön is zenélni fognak-e, vagy ismét így fognak-e kinézni.

Addig viszont érkezik még egy új album, a Mount Ninji and Da Nice Time Kid a jövőhéten, melyről meg is osztottak egy új modern rapesebb zenét, a Fat Faded Fuck Face-t, ami inkább paródiája a stílusnak, hisz a szövegben például egyértelműen az elhízott amerikaikat gúnyolják.

[vembed youtube=”uDI5nXKi7e8″ ]De befejezik a South African Ninja című filmjüket is, amin Ninja állítása szerint már 10 éve dolgoznak és csak az utolsó simítások vannak hátra. Az utolsó koncertet pedig hol máshol, mint szülővárosukban, Cape Town-ban adják majd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés