Kövess minket

Hiphop

Ügyvédi felszólítást kapott Kamu Drake, amiért visszaél a rapper kinézetével és brandjével

Megosztva

Drake kiadója hivatalos felszólítást küldött Kamu Drake-nek, avagy másik nevén Izzy Drake-nek, hogy azonnal hagyjon fel a rapper nevének és egyéb védjegyeinek használatával.

Izzy Drake még tavaly lett felkapva, miután lefotózták egy Miami klubban, ahol egy OVO felsőt viselt, és többen összetévesztették az igazi Drake-kel. A srác ezután kihasználta a rá irányuló figyelmet és Drake-imitátori babérokra tört, klubfellépéseket vállalt, ahol Drake számaira tátogott, interjúkat adott, ahol a Kamu Drake lét viszontagságait és előnyeit elemezte, és minden egyes lehetőséget megragadott, hogy pénzt csikarjon ki a teljesen random jött hírnévből. Drizzy az elején helyén kezelte a dolgot, még telefonon is beszélt a hasonmásával, de egy ponton kezdett bizarrba fordulni a dolog, valahol akörül, mikor Izzy Drake kitalálta, hogy celeb-bokszmeccsre hívja ki példaképét. Drake persze nem fogadta el a kihívást, de a meccset így is megtartották, egy M2thaK nevű rapper volt végül Izzy ellenfele.

Izzy Drake-nek először az Insta oldalát kapcsolták le egy időre, amiért egy hírességnek adja ki magát, de mivel ezután is folytatta a tevékenységeit, most egyenesen az OVO Sound küldött neki egy felszólítást, hogy ne használja Drake nevét és az OVO brandjeleket se, mivel az „árt a brandnek”. A levelet Izzy meg is osztotta a közösségi oldalain.

Kamu Drake a felszólító levél ellenére pozitív maradt, bejelentette, hogy mostantól Izzy Famous-re cseréli a „művésznevét”, egyben boldog 36. születésnapot is kívánt Drake-nek, akit a világtörténelem legnagyobb előadójának és legnagyobb inspirációjának nevezett.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés