Kövess minket

Aztaa

„Új cipő” illatú gyertyával kedveskedik az eBay Valentin-nap alkalmából

Sneakerszerelmeseknek.

Megosztva

Nem kaptál új sneakert a párodtól, de már egy friss sneaker illúziója is kielégítene? Kéne valami kellemes illatú gyertya a Valentin napi estére? Az eBay e helyzetekre kínál remek megoldást új, Authentique nevű gyertyájával, melynek olyan illata van, 

mint egy épp kibontott, zsírúj lépőnek.

Forrás: Hypebeast / eBay

Díszműbőr, ragasztó, EVA-hab (etilén-vinil-acetát) és gyapotvirág: ezek adják a szakértők által jóváhagyott Authentique autentikus, bőrös-gumis-műanyagos-pamutos illatát, melyből ha szippantunk kicsit, szinte kezünkben érezhetünk egy új Nike lábbelit.

Mint az eBay a gyertya számára létrehozott külön Valentin napi weboldalon írja, az Authentique csomagolását és magát a gyertya megjelenését is egy cipős doboz ihlette. A darab egyébként 35 órán át ég és 220 grammot nyom. 

A formabontó gyertya ára 25 dollár, azaz nagyjából 7400 forint, ez az információ viszont nemigen lényeges most már, tekintve, hogy a limitált számban készült termék rögtön sold out lett. Így már aligha lesz boldog az idei Valentin-nap, de azért innen is üdvözlünk minden – nem csak sneakerrajongó – szerelmespárt. 

Forrás: eBay


[vembed youtube=”DQDoffwfAZw” ] Ha már aromák, volt itt vagina-és űrillat is, Drake pedig nemrég maga is kiadott egy gyertyát, melynek…Drake illata van.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés