Kövess minket

Film

Új epizódokkal jön a Simpson család

Újabb két évadot rendelt A Simpson család című animációs sorozatból az amerikai Fox tévétársaság, ami azt jelenti, hogy várhatóan Homerék kalandja lesz a legtöbb epizódból álló televíziós sorozat az Egyesült Államok történetében.

Megosztva

A vállalat pénteken jelentette be, hogy 2019-ig újabb epizódok érkeznek a jelenleg 28. évadát taposó sorozatból.

A harmincadik évaddal Simpsonék le fogják körözni a Gunsmoke című westernsorozatot, amelyet 635 epizód után, 1975-ben vettek le a CBS csatorna műsoráról. A Simpson család kalandjait bemutató epizódok száma a 28. szériával meghaladta a 600-at, a most megrendeltekkel együtt a sorozat 669 epizódból fog állni.

Az 1989-es premier óta Simpsonék világhírűvé váltak. Homer és Marge, valamint gyerekeik Springfieldben zajló története nemcsak tartós, hanem többszörösen elismert. A sorozat mostanáig 32 Emmy-díjat kapott, a 2012-es A Simpson család – Maggie az óvodában című rövidfilmet pedig Oscar-díjra jelölték az animációs rövidfilmek kategóriájában. A családnak csillaga is van a hollywoodi Hírességek sétányán.

A sorozat már elnyerte a leghosszabb ideje futó sitcom és főműsoridős tévésorozat címét az Egyesült Államokban. A virtuális valóságba is belekóstoló legfrissebb évadot, amelyben mások mellett Amy Schumer és Sarah Silverman is közreműködik, átlagosan nagyjából 7,2 millió néző követi figyelemmel különböző platformokon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés