Kövess minket

Rock

Új Florence + The Machine Klip

Florence + The Machine ismét kijött egy nem mindennapi klippel.

Megosztva

Az új videó a Delilah- számhoz készült, ami a negyedik az elsöprő új albumon,ami a How Big, How Blue, How Beautiful névre hallgat. Ezt a számot megelőzi egy jelző, ami a The Odyssey – Chapter 6 megnevezést kapta.

Ez azt sugallja, hogy ez a video, és az előtte lévő öt másik, valamiféle Görög mesére hajaz. Ha ez a helyzet, hát a kapcsolat a videók között, nem igazán fedezhető fel. Ez a legújabb például, különösen zavarba ejtő.

[vembed youtube=”zZr5Tid3Qw4″ ]

Kopottas irodákban és szállodák szobáiban játszódik, ami úgy néz ki, mintha Floridában lenne, mégis tele van fantasztikus képekkel, Goblinokkal, Bibliai utalásokkal, és ilyen, kicsit sem otthonos és rossz érzést keltő orgiákkal.

Ezen keresztül láthatjuk, ahogy Florence Welch a szokásos, görcsösnek látszó táncát adja elő, ami már a védjegyévé vált. A szám igazából Florence Jamaica-ban töltött idejéről és a pasija telefon hívásának a várásáról szól. Furcsa, és hihetetlenül kreatív, hogy egy ilyen eseményről is képes egy számot összerakni, de ezért is szeretjük őt, és a zenéjét. És az meg biztos, hogy ismét egy emlékezetes, intenzív videoklip született!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés