Kövess minket

Hiphop

Új Kendrick Lamar? Új SZA? Új Isaiah Rashad? Valamivel készül május 7-ére a TDE kiadó

Megosztva

Májusban valószínűsíthetően egy új megjelenésre számíthatunk a Top Dawg Entertainment, alias TDE kiadótól.

Legalább is erre enged következtetni a label feje, Top Dawg, polgári nevén Anthony Tiffith által megosztott videós bejegyzés, mely egy, a csapat logójával ellátott töltőképernyőt mutat. Miután a számláló végigér, felvillan a 2021. május 7-ei dátum, utalva ezzel a napra, amikor egy új projekt érkezik majd a kollektíva zászlaja alatt alkotó egyik előadóművésztől – ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Mint Tiffith a TDE-re jellemzően rejtélyes és sejtető posztban írja, „A várakozásnak vége!!!!”

Hogy ez egy új dal, új lemez, vagy esetleg valami más jellegű kreatív anyag lesz, egyelőre rejtély.

Mindenesetre kevés hiphop fan van, akit nem hozott lázba a hír, tekintve, hogy hosszú évek teltek már el azóta, hogy a kiadó legnagyobb előadói bármilyen új szólóanyagot, vagy stúdióalbumot jelentettek volna meg: Ab-Soul és Isaiah Rashad 2016-ban droppoltak utoljára (Do What Thou Wilt., The Sun’s Tirade) SZA és Kendrick Lamar pedig 2017-ben (CTRL, DAMN.). Ehhez képest Jay Rock 2018-ban, Schoolboy Q 2019-ben dobott ki legutóbb lemezt, így az sem kizárt, hogy róluk, vagy a kiadó többi más tagjáról fog szólni a jövő péntek.

Mégis, miután SZA hivatalosan is megerősítette, hogy második albuma még 2021 során kiadásra kerül, Kendrick Lamart pedig szeptemberen látták videóklipet forgatni, aztán pedig alig két hete azt hallhattuk a hangmérnökétől, hogy lehetséges, hogy idén már megjelenik az új K-Dot cumó (Mint MixedByAli nyilatkozta: „Talán, talán kint lehet még idén…soha nem tudhatod”), nem zárható ki annak az esélye, hogy valamelyikük megtörve a csendet visszatér.

(Uproxx)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés