Kövess minket

Hiphop

Új lemezzel ünnepli a Wu-Tang Clan a krú fennállásának huszonötödik évfordulóját

Ezúttal bakeliten támad a klán.

Megosztva

Forrás:

Idén november 9-én lesz pontosan 25 éve annak, hogy a Wu-Tang Clan kiadta első, Enter the Wu-Tang (36 Chambers) című lemezét, mely alapjaiban rengette meg a globális rap-szcénát. A srácok idén májusban már pedzegették, hogy szeretnék méltóképpen megünnepelni a negyedévszázados jubileumot, bár ennél az infónál többet nem árultak el akkor. Azóta már tudjuk, hogy illusztris helyszíneken lépnek fel teljes létszámban a 36 Chambers-szel, ám a „mezei” rajongóknak a valódi ajándék mégis csak egy vadonatúj Wu-Tang motyó lehet.

Erre pedig, ha hihetünk egy sokatmondó Insta bejegyzésnek, nagyjából két hetet kell várnunk, augusztus 10-én landol ugyanis a Pearl Harbor – Deluxe Edition, méghozzá bakelit formátumban!

[instagram]BltvYLhgmiq[/instagram]
De mit is takar a cím? Bizonyára sokan pörgettétek tavaly a The Saga Continous válogatáslemezt. Nos, ezen található a Pearl Harbor trekk RZA, Ghostface Killah, Method Man, illetve a néhai Sean Price soraival. Ezt a számot dolgozták át különféleképpen a skacok. Lesz új hangszereléses változat rajta, meg új közreműködők is tiszteletüket teszik – Pharoahe Monch és a Smif-N-Wessun-ből ismert Tek személyében.

A lemez szerdától lesz előrendelhető.

[vembed youtube=”6qRqcjB-iRE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés