Kövess minket

Zene

Új magyar fair trade márka a divat világában!

WEAR YOUR HEART ON YOUR SLEEVE A/W Collection 2016 A debütáló mini kollekció a pusztító olajszennyezés környezetre gyakorolt hatásaiból, biológiai folyamataiból és látványvilágából inspirálódott, annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a probléma súlyosságára és meggyőzze az embereket a társadalmi felelősségvállalás alapvető szükségletéről.

Megosztva

A kollekció a WEAR YOUR HEART ON YOUR SLEEVE címet viseli, mellyel a brand, küldetésének esszenciáját mutatja be a közönségnek. Az üzenet arra bátorít mindenkit, hogy nem kell követniük a média által sugallt aktuális trendeket, hanem saját kulturális identitásukat. A környezettudatos életmód NEM egy trend, hanem egy életfelfogás. A kollekció egyik legfontosabb alapanyaga az ausztráliai, illetve új-zélandi merinói OEKO-TEX gyapjúból készült nemez, melynek grafikai látványa az olajszennyeződés kavargó foltjait jeleníti meg. A technika az élővizek olajszennyezése során létrejött szerves kapcsolatot érzékelteti a divat nyelvére lefordítva. A különböző színű gyapjúszálak egymásba kapcsolódása szimbolizálja a víz és az olaj kapcsolatát. A nemezelt struktúra, hasonlóképpen, mint ahogy a természetben az olaj és a víz, egymásba vegyül egy olyan összefüggő egységet létrehozva, ami szétválaszthatatlan.


A brand üzenete hímzés formájában vizuálisan is megjelenik az öltözékeken, hol rejtve egy hajtásban, hol szembetűnő helyen, például egy inggalléron. A minikollekcióban megtalálható minden darab, ami egy őszi-téli réteges öltözködéshez elengedhetetlen. Válogathattok a különböző egyedi festett organikus ingek és nadrágok, nemezkabátok és pulcsik között. A sportos, mégis elegáns outletek határozott megjelenést biztosítanak viselőjüknek, akik organikus, de mégis egyedi designnal tűnnek ki a tömegből.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés