Kövess minket

Események

Új, nagyobb helyszínre került az Onyx koncert, és most még páros belépőt is nyerhetsz rá

A queensi duó ismét nálunk csapatja.

Megosztva

Forrás:

Új helyszínt kapott a március 8-án esedékes Onyx koncert. A queensi hardcore hip-hop duó kinőtte ugyanis a korábban bejelentett Dürer Kertet, így a bulit a Dürlinben tartják majd meg.

A csapat idén ünnepli a fennállásának 30. évfordulóját, jövő héten pedig Black Rock címmel jelenik meg legújabb albumuk, csak hogy legyen egy kis idő bemagolni a koncertig. Fredro Starr és Sticky Fingaz őrületét magyar oldalról Killakikitt, Siska Finuccsi, Dj Nara, és Dj Frequent (Akkezdetphiai) segítik majd. 

A jó hírek pedig csak folytatódnak, hisz nyereményjátékot hirdetünk a bulira, aminek során 2 darab páros jegyet sorsolunk majd ki. Ha nyerni szeretnél akkor mindössze annyit kell tenned, hogy visszajelölöd a bulit az alábbi Facebook eseményben, majd betaggeled a cikk alatti kommentszekcióban azt az illetőt (haver, anyuka, régi ellenségből lett barát), akivel meg akarod osztani az élményt. Sorsolás február 25-én, a nyerteseket Facebook üzenetben értesítjük, a nyeremény átvételéhez szükség lesz a nyertes email címére is, ugyanis online tiszteletjegy formában kapja azt meg.

Ha mégsem szeretnéd a szerencsére bízni a koncertet, akkor ne feledd, hogy jegyek továbbra is kaphatók a OneTicket üzletében (Budapest, 1084 Bèla Bèla u 8) ill. online rendszerében, az alábbi linken.

[vembed youtube=”S1ThxWzkELk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés