Kövess minket

Film

Új szerepben Jennifer Lawrence

Átáll a kamera másik oldalára.

Megosztva

jenniferlawrence1126

Fotó: Getty/Europress

Sok színész dönt úgy egy idő után, hogy kipróbálja magát a kamera másik oldalán. Gondoljunk csak Ben Affleckre, aki megrendezte Az Argo-akció című filmet, ami nem csak a kritikusok, de a nézők körében is hatalmas sikert aratott. Most Jennifer Lawrence kapott egy lehetőséget arra, hogy megmutassa, milyen az, ha ő dirigál.

A mókás színésznőhöz nem tudunk elképzelni egy komoly drámát vagy egy életrajzi filmet, és ezzel ő is tisztában van. Ezért egy vígjáték rendezésében fog közreműködni, amelyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Project Delirium címet viseli, és a 60-as évekbeli „delíriumos” állapotokat mutatja majd be. „Igazából vicces, ugyanis 16 éves korom óta az a legnagyobb álmom, hogy egyszer filmet rendezhessek. Most jött el az ideje annak, hogy ezért lépéseket is tegyek. Ha előbb kaptam volna ezt a lehetőséget, nem biztos, hogy elfogadnom, de most úgy érzem, teljesen felkészültem rá.” – mondta Lawrence.

Arról már rengeteg történetet olvastunk, hogy Jennifer hogy viselkedik a forgatásokon színészi szerepben. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon rendezőként képes lesz-e egy kicsit komolyabb lenni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük