Kövess minket

Hiphop

Új szólólemezt hoz decemberben Tirpa

Mindeközben egy új klippel is jelentkezett.

Megosztva

Forrás:

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, péntek tizenharmadikán mindig történik valami érdemleges a KILLAKIKITT háza táján. Ezúttal – vagyis tegnap – sem volt ez másképp, hiszen a csapat YouTube csatornáján landolt egy vadiúj Tirpa klip, a Spancicus című könnyed szerzemény, melyben a „Baltás” a férfi és nő közötti baráti viszony mibenlétét, jobban mondva, miben nem létét boncolgatja önfeledten. A videóban ismerős arcok is feltűnnek, úgy, mint a bőrdzsekijében vadul gitározó Krúbi, valamint a stand up-os Musimbe Dennis.

[vembed youtube=”eWkuuXdmYdI” ]A klip közzététele után a srácok még egy lapáttal pakoltak a tűzre, hiszen csupán néhány perccel a premier után bejelentették Tirpa legújabb szólólemeze, a Fény és Csoda elkészültét, sőt, egyúttal felfedték a szóban forgó projekt borítóját és trekklistáját is.

[fbpost]https://www.facebook.com/killakikittbudapest/posts/397312641676028[/fbpost]
E szerint az album december 11-én jelenhet meg, stílszerűen 13 számmal a fedélzeten. Az alapzenék nagyobb részét AZA írta, de Bandezan, D26, illetve Beátó is dobott beateket a közösbe, míg az MC-ket Ljay, Krúbi, AZA, Fiatal Veterán, Giaj, na meg 4tress képviseli.

A tegnap debütáló Spancicust megelőzően a Bírd Ki, és a Fertőz kapott már vizuált a szűk egy hónap múlva érkező lemezről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük