Kövess minket

Stílus

Új trend: Spirál helyett égess!

Van az a régi mondás, hogy „a szépségért szenvedni kell.” De még mennyit! A szépségnek komoly ára van. Jó lenne biztonságos keretek között mozogni, ám egy koreai vlogger új trendet indított el.

Megosztva

A kínai vloggernek úgy néz ki, hogy nem tanították meg szülei, hogy ne játsszon a tűzzel! A fiatal beautyblogger nagyon érdekes dolgot csinál szempilláival, egy vékony fadarabot megéget, majd hozzá érinti a szálakhoz. A szépségápolási praktikájával talán nem is lenne gond, de a hölgy videóra is vette. A cseppet sem veszélytelen „kezelést” eddig több, mint 56 ezren nézték meg. A rendkívül népszerű videóban a vlogger azt is elmondja, hogy ezzel a praktikával extrém egyenes szempillákat lehet varázsolni. Azt is hozzáfűzi, hogy ezzel a módszer versenybe szállhatna bármelyik minőségi szempillaspirállal.

A videóban bemutatja, hogy egy öngyújtóval melegíti a fapálcát, mely nem kell, hogy teljesen forró legyen. Igen, a technika elsőre nagyon veszélyesnek és kellemetlennek tűnik, azonban ez Dél-Koreában teljesen elfogadott a szempillák egyenesítésére. A koreai szépség azt is elmondta, hogy a pálcát bőven elég egy percig melegíteni, és ha ügyes vagy, akkor az eredmény körülbelül egy napig tart. A videó heves ellentéteket váltott ki, akadtak olyanok, akik örültek a szépségápolási trükknek, azonban sokak szerint minden csak nem biztonságos.

[vembed youtube=”AHV99qOuBJo?t=5m12s” ]

A videón 5:10-től láthatjátok a különleges technikát!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.