Kövess minket

Hiphop

Új-Zélandon valaki rátalált a rendőrség titkos rádiófrekvenciájára, és megállás nélkül nyomja rajta az N.W.A. „Fuck tha Police” számát

Rewind Selecta!

Megosztva

Forrás:

A békés Új-Zélandon sincs mindenki odáig a rendőrség munkájától. Ezt onnan tudjuk, hogy valaki, miután sikeresen rátalált a rendőrségi rádiórendszerre, önjelölt dj-ként szórni kezdte az éterben az N.W.A. Fuck Tha Police című számát. Napjában többször is lejátszotta, így a legkülönbözőbb időpontokban zavarta meg vele a belső adást, nem kis felfordulást okozva ezzel. A zsaruknál akkor telt be végképp a pohár, amikor az autópályán próbáltak intézkedni egy fegyveres illetővel szemben, de rádiójukból nem a kapitányság, hanem Ice Cube hangja törte meg a csendet.

„Nagyon veszélyes szituáció volt. Aki ilyennel szórakozik, azt felelősségre kell vonni. Biztosan nem véletlenről van szó, valaki direkt csinálja. Ha elkapjuk, akár egy évet is kaphat” – mondta az üggyel kapcsolatban Kelvin Lloyd nyomozó az Otago és Southland rendőrőrs vezetője. A rendőrség kizárta, hogy egy ellopott rendőrségi rádióval zavarnák az étert.

Korábban is történt már hasonló, tavaly augusztusban például valaki disznóröfögésekkel zavarta a rendőrök munkáját.

[vembed youtube=”9jOqOlETcRU” ](ODT)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés