Kövess minket

Hiphop

Újabb bonyodalmak a titkos Wu-Tang Clan album körül

Mondhatnánk azt is, hogy Martin Shkreli nem tud elülni a p*****n.

Megosztva

Mindenidők legdrágább és legtitkosabb hiphop albuma a Once Upon a Time in Shaolin, továbbra is nap, mint nap szerepel a hírekben. Ez elsősorban Martin Shkreli-nek „köszönhető”. A férfi, aki tavaly két millió dollárért vette meg a lemezt, Amerikában valódi közellenségnek számít,főleg a gyógyszeriparban végzett „áldásos” tevékenysége miatt. A rendkívül antipatikus üzletember a közéletben sem pozitív karakterként tündököl, imádja a rivaldafényt és még jobban szereti a pénzt.

Többször került már a pletykalapok címoldalára, állandó jelleggel szerepel a bulvár híradásokban. Az, hogy megvette a Wu-Tang albumot, csak még nagyobbra duzzasztotta a már amúgy sem kicsi arcát. Beszólt Ő már Ghostface Killah-nak is. Sőt, heteken át üzengettek egymásnak az emszível. A rappernél az vágta ki a biztosítékot, hogy Shkreli puhánynak és megélhetési rappernek nevezte őt egy interjúban.

Shkreli volt, hogy azzal borzolta a kedélyeket, hogy kifizeti az óvadékot Bobby Shmurda-ért, majd rövid idő őt magát is letartóztatták, mert állítólag megfenyegetett valakit…

Nos, ez a kedves ember a napokban nyilatkozott, kifejtette, hogy azon töpreng, hogy elérhetővé teszi mindenki számára a Once Upon a Time in Shaolin-t, persze jó pénzért, bár erre úgy tudni nincs lehetősége, mert egy szerződés tiltja ezt az opciót. Azt viszont nem, hogy ne zúzza darabokra a lemezt. Igen, ez is megfordult a kisördög fejében! Az interjú közben a lemezt bömböltette végig, és zárásként azt is elmondta, hogy legszívesebben Taylor Swift-el kettesben hallgatná a titokzatos albumot!

Martin! Protect Ya Neck!

(hiphopdx nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés