Kövess minket

Hiphop

Újabb bűntények elkövetésével gyanúsították meg Young Thugot, miközben közeledik a tárgyalásának időpontja

Megosztva

Egyre nehezebb lesz Young Thug védőügyvédjeinek a dolga, miután a rappert az állítólagos bandatevékenységben elkövetett bűncselekményeken túl újabb bűntények elkövetésével gyanúsították meg. Thuggert még májusban vették őrizetbe, két tucat másik YSL kiadótaggal együtt (Gunna is köztük van).

Mint egy hónapja írtuk, az ügyészség nagyon szeretné rács mögött látni a rappert, akit többek közt az általuk utcai bandának titulált YSL vezetésével gyanúsítanak. Ennek érdekében 300 szemtanút és érintettet terveznek bevonni a tárgyalásokba. Az atlantai ügyész annyira alapos munkát végez, hogy most még illegális utcai autóversenyzéssel és gyorshajtással is meggyanúsították – írja a WSB-TV. Az ügyésznek tényleg a legpitibb kihágások is fontosak, csak hogy megnyerje az ügyet, hisz az újabb vádak közt az is ott van, hogy Thug nem kötötte be a biztonsági övét vezetés közben.

Young Thug ügyvédje eközben továbbra is védence ártatlanságát hangsúlyozza, szerinte a rapper a „rendszer áldozata”. Young Thug és Gunna bírósági tárgyalása január 5-én indul.