Kövess minket

Pop

Újabb csillag Hollywoodban

Újabb csillaggal bővült a Hírességek sétánya Hollywoodban. Pitbull, Grammy-díjas amerikai rapper büszkélkedhet vele.

Megosztva


„Az, hogy most itt vagyok, megmutatja, mit lehet elérni, ha az ember koncentrál, keményen dolgozik, hisz magában és rácáfol minden előítéletre” – mondta a zenész a 2584. csillag pénteki avatóünnepségén.
Az énekes azt bizonygatta, hogy amikor sikeres akart lenni, sohasem a meggazdagodás lebegett a szeme előtt, hanem az, hogy „valaki legyen a semmiből indulva”.
Az amerikai álom megvalósulása „tökéletes példájának” nevezte saját felemelkedését, és megköszönte édesanyjának, hogy megtanította a túlélésre és arra, hogy soha ne adja fel.
„A világot elbűvöli Pitbull tehetsége és története. Hollywood közössége tárt karokkal várja őt, munkáját pedig azzal ünnepli meg, hogy elhelyezi a nevét a világ egyik legnevesebb sétányán” – méltatta a zenészt Ana Martinez producer. 

A Timber és a Times of Our Lives előadója kubai szülők gyermekeként született Floridában, polgári neve Armando Christian Perez. Debütáló albuma, a M.I.A.M.I. 2004-ben jelent meg, idén pedig már a tizediket adja ki Climate Change címmel.
Albumaiból világszerte mintegy hatmillió, dalaiból 70 millió kelt el, 15 országban voltak slágerlistát vezető számai.
Pitbull írta a 2014-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát, ezen kívül filmzenét is szerzett, többek közt a Halálos iramban 7 és A Madagaszkár pingvinjeiben hallhatók a számai.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés