Kövess minket

Hiphop

Újabb dátumba kapaszkodhatnak azok, akik már nagyon várják Eminem „Revival” albumát

Ismét lehet izgulni.

Megosztva

Forrás:

Gyászos nap volt november 17-e az Eminem rajongók számára. A detroiti rapper új, Revival című albuma ugyanis a pletykák szerint ekkor jelent volna meg, sokan pedig betonbiztosnak gondolták a dátumot, ezért volt nagy koppanás, mikor se új album, de még egy új dal sem nagyon jelent meg a nap nagyon hosszúra nyúlt 24 órája alatt.

Valami márpedig készül, hisz a rapper nem véletlenül hozta volna ki visszatérő kislemezét, a „Walk On Water„-t, melyet azóta legalább két rendezvényen is előadott, és nem hívta volna fel azt a rajongót, aki elsőként rakta össze, hogy a Revival kamu gyógyszerreklámja az ő új lemezének nevét takarja, ha nem lenne közel a megjelenés. És lehet tényleg közel is van!

Az az oldal, mely az eredeti november 17-ei pletykát indította, most ismét bedobott egy dátumot. A HITS Daily Double azt írja, december 8-án érkezhet a Revival. Meglátjuk bejön-e az újabb jóslat, mindenesetre az nem annyira jó jel, hogy a rapper hivatalos weboldalán a „Walk On Water” leírásából törölték azt a részt, mely azt taglalta, hogy ez lenne Eminem „következő, Revival című lemezének első kislemeze„.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés