Kövess minket

Hiphop

Újabb közleményt adott ki Travis Scott az Astroworld tragédiával kapcsolatban, segíteni akar az érintett családoknak

Megosztva

Travis Scott és a stábja újabb közleményt adott ki az Astoworld tragédiával kapcsolatban, melynek már kilenc halálos áldozata van, miután a héten elhunyt egy 22 éves diáklány, Bharti Shahani is a kórházban.

A rapper szeretné személyesen is kifejezni az érintett családoknak a részvétét, de nem akar tolakodó sem lenni, ezért felajánlotta, hogy keressék fel őt a stábján keresztül.

„Az elmúlt héten Travis Scott és a stábja folyamatosan azt kutatja, hogy miként léphet kapcsolatba a tragédiában érintett családokkal a lehető legtisztelettudóbb módon. Travis feldúlt állapotban van az eset óta, és nagyon szeretné kifejezni a részvétét, és segítséget nyújtani az érintetteknek, amennyire ez lehetséges. Szeretné tiszteletben tartani a családtagok kívánságait, hogy miként lépjen kapcsolatba velük.

Azok a családok, akik szeretnének kapcsolatba lépni Travis stábjával, kérjük küldjenek levelet az alábbi emailcímre: AW21information@gmail.com” – szól a közlemény.

Ez már a harmadik közlemény, melyet Travis közzétett, a tragédia óta több mint 30 pert indítottak ellene és a fesztiválja ellen, gondatlan veszélyeztetés miatt.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés