Kövess minket

Stílus

Újabb pert kap a nyakába Kendall Jenner, amiért lelopta Tupac Shakur egyik képét

Már a második fotós akadt ki a Jenner testvérekre.

Megosztva

Forrás:

Kendall és Kylie Jenner június végén egy új pólókollekciót mutattak be, melyeken híres zenészek, és bandák képei voltak keverve az ő arcképükkel, és nevükkel. A felháborodás annyira nagy volt szinte minden oldalról (rajongók, a zenészek hozzátartozói), hogy a tesók pár nap után kénytelenek voltak eltüntetni az egész kollekciót az online boltjukból.

Ez viszont nem tartotta vissza Michael Miller-t, aki az egyik pólón lévő Tupac kép eredeti fotósa volt, hogy pert indítson a lányok, egész pontosan Kendall cége ellen. A lányok szóvivője azzal védekezett, hogy csak kettő darabot adtak el a szóban forgó ruhadarabokból, de ez nemhogy visszavette volna Miller perelés iránti vágyát, de még követőkre is talált

Al Pereira, aki az alábbi Tupac, Biggie, Redman hármasról lőtte ezt a mára már ikonikussá vált képet ugyanis szintén perel, amiért az engedélye nélkül használták fel a munkáját, és dobták rá pólókra, eltakarva ráadásul egy gigászi Kendall arccal. Kendall cége egyelőre nem kommentálta az újabb jogi támadást.

Forrás:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.