Kövess minket

Film

Újabb rap paródia volt a South Parkban, ezúttal Logic volt a célpont

Cartman nagyot megy.

Megosztva

Forrás:

Az előző heti Kendrick Lamar country paródia után ismét elővettek egy rappert a South Park készítői, és reméljük ez folytatódni fog az évad során. A 21. évad második részében épp a gondatlan vezetés veszélyeire akarták felhívni az általános sulis diákok a figyelmet, mikor Cartman egyszer csak előugrott a semmiből, és lenyomta Logic új, “1-800-273-8255” című számának átiratát. A bajkeverő arról rappelt, hogy lehet öngyilkos lesz, de akkor másoknak biztos nagyon hiányozna. A többi diák rezzenéstelen arccal figyelte Cartman előadását, melyet amúgy a rapper által kedvelt kapucnis pulcsiban adott elő.

[twitter]https://twitter.com/LivingLikeLogic/status/910712600035553280[/twitter]
Természetesen nem a South Parkról beszélnénk, ha nem lenne benne egy kis polgárpukkasztás, a dal eredetije ugyanis egy elég felkapott nóta most (57 milliós nézettségnél áll éppen Youtube-on), az öngyilkosság témáját és gondolatát járja körül, egy olyan ember szemszögéből, aki épp a címben szereplő segélyhívó számot hívja fel.

A dal hatására a megjelenés után közel 30%-al nőtt a lelki segélyvonalak forgalma, és a szervezet weboldalának látogatottsága is szignifikánsan megugrott. 

[vembed youtube=”Kb24RrHIbFk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés