Kövess minket

Hiphop

Újabb rappert gyilkoltak meg, ezúttal Houstonban

Mr. 3-2 halála megrázta a szcénát. Snoop Dogg és Slim Thug is gyászol.

Megosztva

Ismét megöltek egy rappert. Ilyen, és ehhez hasonló híreket, sajnálatos módon szinte minden héten olvashat az ember. Nem hinnénk, hogy a vérontásnak valaha is vége lenne, túl „komoly” hagyományai vannak már egymás gyilkolásának az emszík között…

Múlt csütörtökön történt a legújabb végzetes lövöldözés, amiről csak tegnap adott ki bővebb tájékoztatást a rendőrség. Az áldozat, a veterán rapper, Mr. 3-2 és barátai éppen egy benzinkúton tartózkodtak, amikor szóváltásba keveredtek egy másik társasággal. A vita verekedésbe, majd nem sokkal később lövöldözésbe torkollott.

Mr. 3-2 -t az egyik férfi egy puskával, hátulról fejbe lőtte. A rapper a helyszínen meghalt, két másik társát jelenleg is kórházban ápolják, egyiküket arcon lőtte a tettes, aki kioltotta Mr. 3-2 életét is.

A gyilkos a lövöldözés után elmenekült a helyszínről, a rendőrség hajtóvadászatot indított utána.

Mr. 3-2 a kilencvenes években kezdte az „ipart”, és három krú tagjaként is sikeres tudott lenni. Legnevesebb csapata talán a The Convicts volt, amiben Big Mike társaságában ontotta a rímeket.

[vembed youtube=”_StVODAyJRE” ]
Halálának a híre megrázta a hiphop közösséget. Snoop Dogg, Slim Thug és Lil O is megemlékezett róla egy-egy posztban a közösségi médiában.

[instagram]BMrw6cgjn54[/instagram]
[twitter]https://twitter.com/SUCLILO/status/797184362315923456[/twitter]
[instagram]BMsA1WyhX1V[/instagram]

Béke poraira.

(abcnews.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés