Kövess minket

Hiphop

ÚjFhészek Reborn – szóló trekkel tért vissza Odupla

Megosztva

Azok, akik már a kétezer-tízes évek elején is követték a magyar hiphop történéseit, minden bizonnyal találkoztak Takács Ottó, azaz Odupla nevével, hiszen emberünk a Fhészek formáció tagjaként – Steve Antal oldalán – a legismertebb hazai előadókkal mozgott, illetve lépett fel akkoriban. Csakhogy a sikersztori hamar átfordult, és Odupla nagyjából mindenkivel összeveszett, netán összeverekedett, akivel addig – látszólag legalábbis – kimondottan jó kapcsolatot ápolt. Tulajdonképpen ezen balhéknak „hála” születtek meg a hazai UG szcéna talán legemlékezetesebb diss trekkjei is, mint például a Ha Saiidba baszlak ki visz majd Aza, vagy éppenaz erre adott válaszok PKO és Aza részéről.

No de a múlt az elmúlt, Odupla pedig (ismét) visszatért a színre egy tegnap publikált számmal, mely az Érzések címet kapta.

Ottó ebben hozza a tőle jól megszokottat; van itt biznisz, lóvé minden mennyiségben, na meg némi kábszer csak úgy mutatóba. Ha hihetünk neki ez egy új kezdet is egyben, vagyis jönnek majd friss eresztések mind trappes, mind klasszikus, boom bap hangzással a jövőben.

Odupla legutóbb egyébként Digo Savage, Grammok és Pénz számában volt hallható, három évvel ezelőtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés