Kövess minket

Események

Újonc osztrák trapperek garázdálkodnak az On The Low X Street Dreams pénteki buliján

Megosztva

Forrás:

Majdnem 2 hónapos kihagyás után újra visszatér az On The Low kiadó / rendezvénysorozat egy eszméletlennek ígérkező trap bulival. A line up a srácok jó szokásához híven megint elég színesre sikeredett, ugyanis most az osztrák undergroundtól kezdve, miskolci fenegyerekekig mindent megtalálunk.

Nyugati szomszédaink küldték át hozzánk a team128-at, akikkel karöltve az OTL vezetője, Slowgod melegíti be az estét, majd átadják a pultot pachee-nak és a társszervező Street Dreams két veteránjának, Zsolaa-nak és Lil Sag-nak. Az éjjeli szétesést az OTL színpadon újoncnak számító i.better.die. kezdi, majd átpasszolja a mikrofont, a fentebb már említett miskolciaknak, Grasa-nak és hű társának, YBS-nek. Ezután ami jön, azért senki nem szeretne felelősséget vállalni, ugyanis szípadra lép a híres (vagy hírhedt?) MOL GANG. Ezutána bécsi team128 zúz oda a bulinak helyet adó Analog Music Hallnak.

[vembed youtube=”7WT7mfVfy6w” ]Végül a papírforma OTL gang line-up következik. Shy Balenci és Lil Holt már sokadjára adja elő az EP-t, ami még sehol sem jelent meg hivatalosan, de az átlag magyar UG trap fanok már ordibálják a szöveget minden bulin. Khaze befüstöli az egész Analógot, majd szétlövi ugyanazt Oh Babar társaságában. Arrigato! AKC Misi most először élőben előadja a NEON lemezét, utána az IBBIGANG, azaz Valter és Szalai hullámcsatt tengerében ázhatunk el és zúzhatjuk össze magunkat fergeteges pogók közepette.

Ha ezek után még lenne erőtök lötyögni és bólogatni egy kicsit, akkor ezt is megtehetitek, ugyanis DJ Budapest 2-ig a pult mögött ügyel arra, hogy ne legyen csend.

Mikor: október 11. este 7-től hajnal 2-ig
Hol: Analog Music Hall
Mennyiért: 1500 pénz
Facebook eventért katt ide

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés