Kövess minket

Film

Újra Elle Woods bőrébe bújhat Reese Witherspoon

Előkerülnek az illatos jegyzetfüzetek.

Megosztva

doktor szoszi 2 2

Reese Witherspoon mostanában nem remekelt a filmvásznon. A Sofía Vergarával közösen leforgatott Csábítunk és Védünk hatalmasat bukott a mozikban, és a Vadon sem kapott túl sok jó kritikát, bár azt legalább a nézők szerették. Mindenesetre Reese úgy gondolja, hogy ideje lenne újra Elle Woods bőrébe bújnia, és leforgatnia a Doktor Szöszi 3-at.

Nemrégiben egy interjúban hozta fel a témát, hogy szerinte nem lenne rossz, ha elkészítenék a harmadik részt. Már többször felvetették a témát a Doktor Szöszi írói, ám Reese úgy gondolta, nem volt tökéletes az időzítés a folytatáshoz. Most elérkezettnek látja az időt arra, hogy felvegye a rózsaszín kis kosztümjét és előkotorja az illatos jegyzeteit.

Több ötletet is végig gondoltak a film írói, de a szöszi sztárnak a legjobban azt tetszett, hogy a következő részben Elle Woods indulhatna az elnökválasztáson és ő lehetne az első női elnök.

Az első két rész több mint 100 millió dollár bevételt hozott világszerte, így tényleg érdemes lenne gondolkozni a folytatáson.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés