Kövess minket

Események

Újra lesz techno felvonulás – Augusztus 20!

“A hagyománynak folytatódnia kell …”

Megosztva

technoresizeFotó: Getty Image / Europress

Ezzel a szlogennel indul el, 9 évnyi kihagyás után a techno ünnep Budapesten. A cél nem csak a szórakozás, hanem, hogy a zenét kihasználva kiálljanak a résztvevők az emberi jogokért és szabadságért.

Magyarországon 2000-ben vette kezdetét, baráti kezdeményezésből a Budapest Parádé. Országunk történelmének legnagyobb zenei felvonulása. Hét alkalommal került megrendezésre, évente több mint fél millió látogatóval.

Az esemény Budapest Rave néven folytatja a hagyományt. A klasszikus kamionos felvonulás koradélután kezdődik, Budapest szívében. Ezt követi az este fő partija, a Members Of Mayday. Ahová a régmúlt legnagyobb alakjait hívják el. Az esemény himnuszát Dr. Motte- tól hallhatjuk.

A fellépők között ott van a Love Parade atyja Dr. Motte és Westbam, a kultikus Mayday alapító Westbam, a rave korszak meghatározó figurája Marusha és a “90-es évek egyik techno forradalmára Misjah. Persze a hazai arcok sem maradhatnak el. Egyetlen este erejéig visszatér a Collins és Behnam, a folyamatosan megújuló Dj Kühl, majd az eseményt Dj Budai zárja.

Az egész napos elektronikus zenei program sorozat három felvonásból fog állni.

13:00 Budapest Rave

15:00 Members Of Mayday party – Rio XXL

A felvonuláson részt vevőket a helyszínre viszik. A party hajnal egyig tart majd.

00:00 Hivatalos after party – Track Terrace

Szóval akkor augusztus 20.-án, érdemes a fővárosba látogatni és a hagyományokat folytatni! Feleleveníteni a régi emlékeket, és remélhetőleg egy hosszú életű felvonulást újbóli elkezdését, születését megélni. Remek hangulattal várnak minket a rendezők.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés