Kövess minket

Bulvár

Újra megpróbálták, de most sem sikerült agyonlőni Young Dolph-ot

Nem kizárt, hogy Yo Gotti is tevékeny részese volt a lövöldözésnek.

Megosztva

Forrás:

Memphis (egyelőre) nem tölt be különösebben meghatározó szerepet az amerikai hiphop szcénában. Van mégis két, magáról teljesen megfeledkezett rapper ott a Mississippi partján, akik nem kimondottan a zenéikkel, hanem állandó balhéikkal hívják fel szeretett városukra a figyelmet.

A két delikvens, Young Dolph és Yo Gotti finom szólva sincsenek jóban, bár arra talán még a legelvetemültebbek sem gondoltak volna, hogy egy nap majd egymásra lövöldöznek a nyílt utcán. Pedig pontosan ez történt tegnap Hollywoodban, ahol a két rapper – és persze népes sleppjük – valamely’ megmagyarázhatatlan oknál fogva (nevezzük véletlennek) ugyanabban a hotelben szállt meg.

A legfrissebb hírek szerint Dolph és Gotti baráti köre már a szállodában összeszólalkoztak valamin, a heves szóváltást akkor még nem követte tettlegesség. Az épületből kilépve azonban ismeretlenek többször is rálőttek Dolph-ra, akit azonnal kórházba kellett szállítani. Sérülései ugyan nem életveszélyesek, de a biztonság kedvéért pár napig még megfigyelés alatt tartják az orvosok.

Szemtanúk elmondása szerint Memphis városának a kulcsát (!) nem is olyan régen megkapó Gotti aktív részese volt a támadásnak: ő is többször rálőtt Dolph-ra fényes nappal, a nyílt utcán.

Szinte hihetetlen, hogy felnőtt emberek, egy rakás pénzzel a zsebükben önszántukból mennek sittre, ahelyett, hogy elsősorban a zenélésre összpontosítanának.

[vembed youtube=”LN66A9bCF_U” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés