Kövess minket

Pop

Újra összeáll a SpiceGirls?

A már nem működő lánybanda, a SpiceGirls egykori tagja, Mel B azon gondolkodik, hogy debütáló albumuk 20. évfordulója alkalmából jó lenne, ha ismét összeállnának.

Megosztva


„Azt hiszem, hogy én vagyok az, aki a hírnek szárnyat ad. De komolyan, ebben az évben lesz a SpiceGirls debütálásának évfordulója. Ezért jó lenne, ha történne valami.” – nyilatkozta Mel B. A 40 éves énekesnő a visszatérésről az Alan Carr New Year’sSpecstacular televíziós műsorban beszélt. A színész, Greg Davies jövőbeli terveiről faggatta Mel B-t, aki ettől többet nem kívánt megosztani. A lányok lehetséges visszatéréséről már volt szó szeptemberben, amikor GeriHalliwell megerősítette, hogy a formáció vacillál a gondolattal. Októberben egy kalap alatt emlegették őket a BackstreetBoys-szal, akikkel együtt mehettek volna turnézni. Ettől függetlenül, a hírt, mely szerint a SpiceGirls újra működik, hivatalosan még nem erősítették meg. Törekvések már vannak, Mel C sem habozott pódiumra állni a formáció 18 éves slágerével.

[vembed youtube=”gFBWbH5CeRE” ]

Melanie Brown, aki Mel B-ként vagy ScarySpice-ként vált ismertté, népszerűségét a SpiceGirls lánybandának köszönheti. A formáció összesen három albumot tudhat magának: Spice (1996), Spiceworld (1997) és a Forever (2000). Mel B-n kívül bandatag volt még „PoshSpice”, azaz Victoria Beckham; „Baby Spice”, azaz Emma Bunton; „SportySpice”, aki mögött MelanieChisholm, azaz Mel C bújik meg, és végül, de nem utolsósorban „GingerSpice”, azaz GeriHalliwell. A lányok a nagy siker ellenére 2000-ben szünetet tartottak. 2007-ben összehozta őket a sors, 2008-ban pedig világkörüli turnéra indultak.

Brown szólólemezét, mely a Hot címet kapta, 2000-ben adta ki. AWantYou Back számot MissyElliott-tal készítette. Második és egyben utolsó szólóalbumát, az L. A. State of Mind-ot 2005-ben dobta piacra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.