Kövess minket

Stílus

Unalmasra járatott kollabdömping: íme Travis Scott új Air Jordan 1 cipője a fragment designnal

Megosztva

Bár kiszivárgott fotókon és Travis Scott lábán is lehetett már látni, most végre a Nike is felfedte a hivatalos fotókat a multi-platina rapper legújabb kollaborációjáról.

A kollabról, ami nevezetesen egy hármas társulás (ilyen aktuálisan például a Bape – Doc Martens – Mastermind is) – a magas szárú sneaker Hiroshi Fujiwara streetwear-legenda/Fragment design-alapító, Travis és az Air Jordan koprodukciójának a terméke. Az önmagában nagy szó, hogy a rapper Fujiwarával, a divatban etalonnak számító névvel dolgozhat együtt, akihez az egyik legdrágább és legkeresettebb Jordan köthető, az talán kevésbé, hogy a végeredmény ismét csak egy erőltetett, félmunkával készült, hype-generáláson kívül kevés célt szolgáló és minimális értéket hordozó lábbelinek tűnik.

A cipő „Military Blue” színben érkezik, épp ezért uralkodó árnyalata a kék, ez keveredik a fehér és feketével. Ezen túl a párok egyik oldalán ismét ott van az igen megszokottnak számító, La Flame által már sokszor ellőtt fordított pipa, a saroknál pedig egy kicsi Fragment-logó tűnik fel, egy Fragment Design felirattal egyetemben, ami a nyelvhez került. A cipősdobozon szintén márkajelzések sokasága szerepel elszórtan, a fotók alapján pedig rózsaszín, kék, fehér és fekete fűzők is járnak majd a darabhoz.

Ezen túl viszont a lábbeli 100%-ban egy „átlagos” Air Jordan 1 érzetét kelti, amibe nem tettek túl sok kreativitást, mégis, szinte garanciát vállalnánk arra, hogy a modell másodpercek alatt elkel, ahogy pedig a Mashkulture-Dropnews is figyelmeztet, a fake-factory hamar munkához látott, várhatóan hamisítványok ezrei árasztják el a piacot a megjelenést követően, eredetit találni pedig közel lehetetlen lesz.

Ha mindez nem lenne elég, a jövőben egy alacsony szárú kiadás is érkezhet, többek ezt augusztus hónapra jósolják.

A Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 július 29-én, csütörtökön droppol a Nike SNKRS appján, a StockX-en és a további kijelölt retail üzletekben. Az ára körülbelül 200 dollár, avagy 60 ezer forint lesz, azt nem is merjük megsaccolni, hogy ez a tarifa miképp alakul majd a resell-piacon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés