Kövess minket

Film

„Understanding Christopher Wallace” címmel készítenek dokut Biggie életéről

Megosztva

A TIME Studios bejelentette, hogy ‘Understanding Christopher Wallace‘ címmel új dokumentumfilmet készít a Notorious B.I.G.-ről.

A dokumentumfilm egy intim betekintést nyújt a rapper el nem mondott élettörténetébe, fia szemszögéből, aki már nem igazán ismerhette meg az apját. A doku Christopher „CJ” Wallace, Biggie fiának szemszögéből készült, aki 5 hónapos volt Biggie halálakor.

Vikram Gandhi által rendezett doku az örökség és az apaság fogalmait vizsgálja. „C. J. új felfedezéseket tár fel apja élettörténete mögött, eddig nem látott személyes tárgyakat, zenéket, fotókat és felvételeket fedez fel, és mély és nehéz kérdéseket tesz fel a néhai legenda bizalmasainak, társainak és szeretteinek – köztük a zene, a kultúra, a divat és a hiphop legnagyobb neveinek, köztük édesanyjának, a Grammy-díjas énekesnőnek, Faith Evansnek, valamint Jadakissnek, Lil Kimnek és Lil Cease more-nak” – olvasható a közleményben.

A Notorious B.I.G. nemcsak a zenére, hanem az egész populáris kultúrára óriási hatással volt. De ez a film ennél sokkal többről szól” – mondta Loren Hammonds, a TIME Studios dokumentumfilmekért felelős vezetője.

Egyelőre nincs megjelenési dátuma a filmnek.

(HipHop-N-More)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés