Kövess minket

Stílus

Urbánus kézművesség a Theia új kollekciójában

A Theia Design új és kibővített “Fesztivál!” kollekcióját a nyári nappalok és éjszakák szabadsága ihlette. A kollekcióban szereplő darabok színeiben és formájában visszaköszön a modern kor karneváljainak hangulata: a geometrikus díszítésű, élénk és letisztult ékszerek tökéletes kiegészítői minden stílusos fesztiválozó ruhatárának.

Megosztva

„A nyári fesztiválokat nem csak a zene és az önfeledt szórakozás teszi emlékezetessé – sokkal inkább az az élmény, hogy egy párhuzamos térben és időben a világ határai kinyílnak, különböző nyelveken beszélő és eltérő kultúrákból érkező emberek kapcsolatot teremtenek egymással, kommunikálni kezdenek. A Theia ékszerek – a maguk módján – részt vesznek ebben a kommunikációban, hiszen minden színnek és formának üzenete van; minden Theia ékszer állít valamit a viselőjéről.” – állítja a brand mögött álló tervező, Kurdi Szilvi, aki a MOME formatervezés szakos hallgatója.

A “Fesztivál!” kollekció darabjai között megtalálhatóak nyakláncok, gyűrűk, hajcsatok és fülbevalók is, amelyek modern kézműves technológiával, egyedi módon készülnek. Az ékszerek, a legújabb fejlesztésű antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásának köszönhetően, kényelmesen viselhetőek a legnagyobb nyári kánikulában is.

Credit: Fotó: kofaragozsuzsiphotos | Smink: Évi Tájcsnek Makeup Artist | Modellek: Kőfaragó Anna, Nonn Réka | Ékszer, kiegészítők: Theia Design

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés