Keresés

Urbánus kézművesség a Theia új kollekciójában

Ferkó Nikolett- 2016.08.15. 12:50

„A nyári fesztiválokat nem csak a zene és az önfeledt szórakozás teszi emlékezetessé – sokkal inkább az az élmény, hogy egy párhuzamos térben és időben a világ határai kinyílnak, különböző nyelveken beszélő és eltérő kultúrákból érkező emberek kapcsolatot teremtenek egymással, kommunikálni kezdenek. A Theia ékszerek – a maguk módján – részt vesznek ebben a kommunikációban, hiszen minden színnek és formának üzenete van; minden Theia ékszer állít valamit a viselőjéről.” – állítja a brand mögött álló tervező, Kurdi Szilvi, aki a MOME formatervezés szakos hallgatója.

A “Fesztivál!” kollekció darabjai között megtalálhatóak nyakláncok, gyűrűk, hajcsatok és fülbevalók is, amelyek modern kézműves technológiával, egyedi módon készülnek. Az ékszerek, a legújabb fejlesztésű antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásának köszönhetően, kényelmesen viselhetőek a legnagyobb nyári kánikulában is.

Credit: Fotó: kofaragozsuzsiphotos | Smink: Évi Tájcsnek Makeup Artist | Modellek: Kőfaragó Anna, Nonn Réka | Ékszer, kiegészítők: Theia Design

Hozzászólások

Érdekes lehet