Kövess minket

Aztaa

Üresnek hitt házba törtek be illegál házibulis fiatalok, csak aztán hazajöttek a tulajok

Ment is az egész a Snapchatre.

Megosztva

Forrás:

Képernyőn keresztül poénnak tűnhetett a Project X című film, melyben gimisek vágtak tönkre egy csendes, kertvárosi környéken lévő házat egy hatalmas házibuli keretében, de hogy a valóságban ez mennyire nem poén, azt pár coloradói fiatal a saját bőrén tapasztalhatta meg.

A szóban forgó eset Denverben történt, ahol több tucat fiatal tört be egy eladásra váró, de általuk lakatlannak hitt házba, hogy gigászi házibulit tartsanak. A parti, mely inkább hasonlított dühöngőre meg is lett örökítve, és ment is fel Snapchatre, tehát a skacok nem igazán voltak szívbajosak. Az igazán nagy szopóroller viszont akkor következett be, mikor hazaért a ház tulaja is, Mike Cox, akit a bejárati ajtó kinyitása után részeg fiatalok látványa fogadott.

A bulizók törött ablakokat, leöntött bútorokat és egyéb károkat hagytak maguk mögött, no meg a Snapchat videót, melyet Cox bizonyítékként használ ellenük. A férfinek most el kell végeznie jó pár javítást a házon, mielőtt ismét eladásra érdemes állapotba kerül. A rendőrség már több fiatalt is őrizetbe vett az esettel kapcsolatban, őket betöréssel gyanúsítják.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés