Kövess minket

Aztaa

Utah-ban Ufók szálltak le egy tó közepén?!

Szerintetek mégis mi a frász ez?

Megosztva

Gabonakörökről már mindenki látott, hallott híreket, most egy új fogalmat kell megtanulnia a földönkívüliek vadászainak. Hívjuk mi csak jégkörnek.

Két srác Utah-ban egy befagyott tó jegén sétálgatott, mikor valami egészen érdekes, körkörös képződményre bukkantak. Mivel nem tudták elképzelni mégis mi lehet ez a „valami”, hát megvizsgálták közelebbről. Míg az egyikük kamerázott, a másik srác többször megérintette, megtapogatta az elváltozásokat a jégen.

Ekkor tették a felfedezést, hogy bizony a képződmény könnyen lehet, hogy valamiféle UFO tojás lerakó hely. Már, ha az földönkívüliek tojásokkal szaporodnak egyáltalán. A szinte mértani pontossággal kilyugatott kör a jégen kétrétegűnek tűnik, és minden lyukban van valami, amit a srácok úgy írtak le, hogy valami pépes anyag. Így már egészen biztosak lehetünk benne, hogy  korszakos feledezés történt a Utah-i tó jegén.

Egészen addig lehetünk ebben biztosak, míg fel nem tűnik, hogy telis-tele van lábnyomokkal a környék. Mármint a jég. Hoppá! Valaki járt itt, valami…

A közelben eldobott starbuckos-os pohár, pedig arra enged következtetni, hogy az Ufók, mielőtt (vagy miután) elhelyezték a tojásaikat, ledöntöttek egy forró kávét is. A hideg Utah-i télben ezen nem is kell meglepődni.

Íme, a videó a „dologról”:

[vembed youtube=”w4lv2TAkCGc” ]

(dose.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés