Kövess minket

Aztaa

Utassal együtt rángatta le a mobilt a rabló a 17-es villamosról

A nő még a megállóban sem engedte el a telefonját.

Megosztva

Forrás:

A lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – írja a police.hu.

A 28 éves budapesti K. Richárd még január 16-án a Margit híd budai hídfőjénél megpróbálta kitépni egy idős férfi kezéből a táskáját. A sértett nem engedte el a táskát, így a férfi lerántotta a lépcsőn. Az idős férfi az esés következtében elvesztette az eszméletét és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Öt nappal később, január 21-én K. Richárd a 17-es villamoson ismét lopni próbált, de ismét felsült, ki akarta venni az egyik utas kezéből a mobiltelefonját. A nő nem engedte el a telefont, ezért amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a sértettet a telefonnal együtt a járműről. A megállóban várakozók a nő segítségére siettek, és megpróbálták a férfit visszatartani, de így is sikerült elmenekülnie a helyszínről.

[vembed youtube=”wJScJvjeyDM” ]A nyomozók a lefoglalt kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, február 19-én a lakásán elfogták. Rablás bűntett kísérlet és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés