Kövess minket

Hiphop

Utcát neveznek el MF DOOM-ról Long Beach-en

Megosztva

Sikeres volt az aláírásgyűjtés, melyet MF DOOM egykori középiskolás osztálytársa és barátja, Dr. Patrick C. Graham indított annak érdekében, hogy a New York államban található Long Beach területén egy utcát nevezzenek el a tavaly október végén elhunyt rapperről.

Dr. Graham tegnap hozta nyilvánosságra, hogy a város vezetése bármiféle ellenvetés nélkül rábólinott az ötletre, így az előzetes tervek szerint kijelölt, East Hudson utcát nevezik majd át KMD-MF DOOM útra.

“Daniel Dumile, azaz MF DOOM nem csak a zeneiparra, hanem az emberek életére is óriási hatást gyakorolt világszerte. Büszkék vagyunk, hogy Long Beach-et tekintette az otthonának, valamint büszkék vagyunk arra, hogy így méltóképpen emlékezhetünk meg személyéről” – nyilatkozta a bejelentést követően Donna M. Gayden, a városi tanács egyik tagja.

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerülhet sor a hivatalos átadóünnepségre, habár az érintettek szeretnék, ha DOOM születésnapján, vagyis pár napon belül, július 13-án lebonyolíthatnák a ceremóniát.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés